Η Ιmperial Strom ιδρύθηκε το 1972 στην Κέρκυρα από τον Φίλιππο Αυλωνίτη. Κατασκευαστής κι ο ίδιος με αληθινό μεράκι για το στρώμα και το έπιπλο, προχωρά πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, αλλά δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Δημιουργούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς ποτέ να διαπραγματευόμαστε την υψηλή ποιότητά τους. Σε αυτό συντελεί και η υψηλή τεχνολογική μας αρτιότητα και υπεροχή, όπως κι η διαρκής συμμετοχή μας σε διεθνείς ιατρικές έρευνες.
Όλοι αυτοί οι λόγοι μαζί με την απόλυτα ισορροπημένη σχέση ποιότητας – τιμής που έχουν όλα τα προϊόντα της Imperial Strom, την έχουν καταστήσει μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

ISOΑνταποδίδουμε αυτή τη μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με συνεχώς νέα προιόντα, οικολογικά, από ανακυκλώσιμα υλικά, περασμένα από τους αυστηρότερους ελέγχους, που προέρχονται από τους κορυφαίους ποιοτικά οίκους του εξωτερικού, κυρίως της Ιταλίας και φέρουν και τα ίδια πιστοποίηση ISO.
Για όλους εμάς στην Imperial Strom το βαμβάκι, το μαλλί, το latex δεν είναι απλά υλικά. Είναι η καθημερινή μας έμπνευση για στρώματα που πάντα θα ξεχωρίζουν… που πάντα θα αποτελούν την πρώτη επιλογή για όλους εσάς που αναζητάτε το τέλειο για τον εαυτό σας αλλά κι αυτούς που αγαπάτε!
Απολαύστε ένα ξεκούραστο ύπνο κάθε βράδυ, αλλά κυρίως κερδίστε μοναδική ενέργεια για το επόμενο πρωί!

Imperial Strom